Skip to content

Catering

Wij verzorgen ook heerlijke broodjes voor evenementen, bedrijven en andere bijeenkomsten. Onze broodjes zijn perfect voor zakelijke lunches, vergaderingen en andere gelegenheden waarbij lekker eten een belangrijk onderdeel is.

Onze broodjes zijn altijd vers en worden met zorg bereid.

Of het nu gaat om een kleine bijeenkomst of een groot evenement, wij zorgen ervoor dat uw gasten genieten van heerlijke broodjes die perfect passen bij de gelegenheid. Wij nemen graag de catering uit handen, zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw evenement of bijeenkomst.

Onze cateringdienst is flexibel en wij bieden verschillende opties om aan uw specifieke wensen en voorkeuren te voldoen. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij het verzorgen van heerlijke broodjes voor uw evenement of bedrijf.

Voor de opties. Graag even bellen of emailen

Wij bevinden ons in een mooie en levendige buurt, op loopafstand van het Vredespaleis en andere bezienswaardigheden in het centrum van Den Haag.

De Parkstraat is een historische straat met veel monumentale panden en mooie bomen. Het is een geweldige locatie om te genieten van een ontspannen ontbijt of lunch, terwijl je de sfeer van deze prachtige stad in je opneemt.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
07:30  – 14:30
Zaterdag t/m Zondag
07:30  – 11:30

Ontbijt

Maandag t/m Vrijdag
07:30 – 11:00
Zaterdag t/m Zondag
07:30  – 11:30

Lunch

Maandag t/m Vrijdag
11:00 – 14:30
Zaterdag t/m Zondag
Geen Lunch

Koffie en gebak

Maandag t/m Vrijdag
07:30  – 14:30
Zaterdag t/m Zondag
07:30  – 11:30

Algemene vragen / reserveringen

Heeft u vragen voor ons? Vul dan het formulier hieronder in:

Voor algemene vragen en reserveringen voor grote groepen kunt u het onderstaande formulier invullen. Wil u direct een antwoord hebben adviseren wij om telefonisch contact op te nemen.
Contactformulier algemeen

Volg ons op Instagram