Skip to content

Over ons

Wij weten dat deze branche uitdagend is, maar wij zijn vastbesloten om hard te werken en onze gasten de best mogelijke ervaring te bieden. Wij zijn trots op ons harde werk en blijven ons inzetten om te groeien en te verbeteren.

Bij Parks Breakfast & Lunch weten wij dat wij ons moeten aanpassen aan veranderingen in de branche en dat wij ons moeten blijven ontwikkelen om onze gasten te blijven verrassen. Wij zijn trots op onze sterke werkethiek en vastberadenheid om te slagen, en wij zijn dankbaar voor de steun van onze geweldige gasten.

Kortom, bij Parks Breakfast & Lunch zijn wij klaar voor alles en zetten wij ons in om onze gasten de beste ervaring te bieden. Wij zijn trots op ons harde werk en blijven ons inzetten om te groeien en te verbeteren.

Wij bevinden ons in een mooie en levendige buurt, op loopafstand van het Vredespaleis en andere bezienswaardigheden in het centrum van Den Haag.

De Parkstraat is een historische straat met veel monumentale panden en mooie bomen. Het is een geweldige locatie om te genieten van een ontspannen ontbijt of lunch, terwijl je de sfeer van deze prachtige stad in je opneemt.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
07:30  – 14:30
Zaterdag t/m Zondag
07:30  – 11:30

Ontbijt

Maandag t/m Vrijdag
07:30  – 11:00
Zaterdag t/m Zondag
07:30  – 11:30

Lunch

Maandag t/m Vrijdag
11:00  – 14:30
Zaterdag t/m Zondag
Geen Lunch

Koffie en gebak

Maandag t/m Vrijdag
07:30  – 14:30
Zaterdag t/m Zondag
07:30  – 11:30

Algemene vragen / reserveringen

Heeft u vragen voor ons? Vul dan het formulier hieronder in:

Voor algemene vragen en reserveringen voor grote groepen kunt u het onderstaande formulier invullen.
Wilt u direct een antwoord hebben adviseren wij om telefonisch contact op te nemen.

Contactformulier algemeen

Volg ons op Instagram